Consilierea psihologica individuala

 • consiliere psihologica

  consiliere psihologica

Consilierea psihologica individuala se recomanda pentru diverse probleme cum ar fi: stima de sine scazuta, depresie, dependenta de alcool, jocuri de noroc, droguri, dificultati de comunicare, adaptare, experiente traumatizante, dificultati in luarea deciziilor, divort, separare, moartea sau pierderea unei persoane dragi, tulburari ale somnului, retragerea din viata sociala, frica de viitor, frica de moarte, frica de lesin, frica de a nu face fata diverselor evenimente din viata, depresie ( izolare, tristete, singuratate), nemultumire, frustrare, comportamente suicidare, dificultati in luarea deciziilor, comportamente bipolare (trecerea de la euforie la tristete), relatii conflictuale, tulburari de comportament alimentar ( anorexie, bulimie, obezitate), consiliere in situatie de criza pentru bolnavul aflat in stadiul terminal ( sau pentru membrii familiei acestuia), managementul stresului la locul de munca, managementul conflictului.

In cadrul consilierii psihologice sunt respectate nevoile si valorile clientului, caracteristicile sale diferentiale (cultura, norme, traditii si valori familiale, morale, spiritual-religioase).

Scopul principal al consilierii este de a ajuta clientul sa constientizeze ca are libertatea sa-si construiasca propriul destin, precum si responsabilitatea pentru actiunile sale.El este ajutat sa faca fata anxietatii alegerilor si totodata sa accepte ideea ca destinul lui nu este determinat din afara de anumite forte ci totul depinde de el daca doreste sa aduca schimbarea, schimbarea venind din interiorul lui.

 • Ce este psihoterapia experientiala

  Scopul principal al consilierii si terapiei experientiale este de a-i ajuta pe clienti sa constientizeze ca au libertatea de a-si construi propriul destin, dar si responsabilitatea pentru propriile acțiuni pe care le intreprind. 

 • Consiliere psihologica de grup și grup suport

  Prin intermediul consilierii de grup se are in vedere dezvoltarea si optimizarea personala, autocunoasterea, dezvoltarea creativitatii si spontaneitatii, dezvoltarea inteligentei emotionale, a stimei de sine.

 • Consilierea de cuplu

  Consilierea de cuplu se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca relatia cu partenerul de viata, celor care vor sa aduca o schimbare in viata de cuplu si celor care doresc sa descopere noi modalitati de interactiune si comunicare pentru a ajunge la un echilibru in viata de familie.

 • Consilierea de familie

  Consilierea de familie se adreseaza intregii familii si relatiilor de familie pentru intelegerea perturbarilor care apar intre membrii acesteia. In fiecare familie au loc activitati si interactiuni care nu se produc la intamplare.

 • Consilierea pentru adolescenti

  Adolescenta reprezinta trecerea de la lumea copilariei la cea a maturitatii, fiind  poate etapa de viata cea mai incarcata de experiente, ce nu vor fi uitate niciodata.

 • Consilierea pentru copii

  Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii de care ne amintim cu drag atunci cand suntem maturi, locul unde totul pare o poveste magica, iar parintii sunt protectorii absoluti.Se intampla de multe ori ca aceasta lume de basm să fie umbrita din diferite motive, in viata existand multe obstacole.

 • Consilierea pentru parinti

  Parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, isi doresc ca acestia sa creasca armonios intr-un mediu plin de siguranta si iubire pentru ca ei sa poata face fata cu incredere incercarilor vietii.

Script logo
contact webmaster